Others

Om SUP

StandUpPaddleboard eller sup som det förkortas är en träningsform som har blivit allt mer populär runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboard gårtillväga att användaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.Aqua Marina SUP Racing Fin | Accesoriess | modernSport.pl
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddle i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din StandUpPaddleboard, beroende på vattnet som du har din StandUpPaddleboard i.
SUP Board
Det viktigaste för SUP är att välja rätt paddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet av paddleboard om du har valt en paddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddelbräda är tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddle board är tillverkad för högre fart, är glidanpassad och är bättre att ha om du vill slippa pumpa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och utforska nya vattentyper dit du rest.
SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den smarta SUPbrädan står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. Fenomenet SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
StandUpPaddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. I många av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Standuppaddle är en träningsform som är till för både unga och gamla och som bidragit till en kul träningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är StandUpPaddle ett bra val som passar för alla.

yasna

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*